MixTelematics powered by Powerfleet is een wereldleider op het gebied van geavanceerde voertuigvolg- en fleet management oplossingen. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige, innovatieve technologie, helpt MixTelematics bedrijven van elke omvang om hun voertuigen efficiënter te beheren, de veiligheid op de weg te verbeteren, en operationele kosten te verlagen. Als trotse partner van MixTelematics bieden wij een scala aan diensten die speciaal zijn ontworpen om uw wagenparkbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Onze oplossingen omvatten real-time voertuigtracking, gedetailleerde rapportages over rijgedrag, brandstofverbruiksanalyse, en onderhoudsplanning. Dit stelt u in staat om niet alleen de locatie van uw voertuigen op elk moment te kennen, maar ook om inzicht te krijgen in hoe uw voertuigen worden gebruikt. Door gebruik te maken van deze gegevens, kunt u strategieën implementeren voor brandstofbesparing, preventief onderhoud plannen, en de algehele productiviteit van uw wagenpark verhogen.

Bovendien draagt MixTelematics bij aan het verhogen van de veiligheid op de weg door geavanceerde telematica-oplossingen die bestuurders helpen betere rijgewoonten te ontwikkelen. Met functies zoals snelheidsalarmen, botsingsdetectie, en vermoeidheidsmonitoring, zorgt u voor een veiligere rijomgeving voor uw chauffeurs en andere weggebruikers.

Als uw lokale reseller van MixTelematics begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft. Daarom bieden we persoonlijke ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat u de meest effectieve oplossingen implementeert die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu uw operationele efficiëntie wilt verbeteren, uw brandstofkosten wilt verlagen, of de veiligheid van uw chauffeurs wilt waarborgen, wij staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken met de kracht van MixTelematics.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen de vruchten te plukken van geavanceerde fleet management oplossingen. Laten we samenwerken aan een veiliger, efficiënter en kosteneffectiever wagenparkbeheer.