Over Seguilo®

Met ruim 20 jaar aan ervaring binnen onze organisatie in de automotive sector is Seguilo® een goede partner voor het leveren, installeren en onderhouden van voertuigelektronica in personen-,  bedrijfswagens, campers en vaartuigen.

Daarbij ligt de focus voornamelijk op fleetmanagement solutions. Als gecertificeerd partner van WEBFLEET Telematics bieden we onze klanten een up-to-date, geavanceerd volgsysteem waarmee ze - met een kleine uitbreiding - tevens het brandstofverbruik kunnen controleren. Het daadwerkelijke verbruik kan dan bijvoorbeeld aantonen dat de ene chauffeur het ‘Nieuwe Rijden’ beter beheerst dan de andere of dat men te vaak de motor stationair laat draaien.

Gepaste actie

Bij fleetmanagement solutions gaat het eigenlijk om een interactief communicatiesysteem tussen een voertuig en het bedrijfssysteem. Een dergelijk systeem stelt ondernemers in staat activiteiten efficiënter in te plannen, een betere schatting te maken van de aankomsttijd bij de klant, monteurs of chauffeurs gedurende de dag actief bij te sturen. Een monteur kan bijvoorbeeld tijdens zijn werkzaamheden opmerkingen in het systeem intoetsen, zodat indien nodig, snel de gepaste actie kan worden ondernomen. Zelfs storingsmeldingen van het voertuig worden in het systeem verwerkt. Op die manier kan men rekening houden met het te plannen (al dan niet urgente) onderhoud van het voertuig.’

 

Ons team

LAURENS MEYER

CCO / Eigenaar

WESLEY FRISHERT

MEDEWERKER BINNENDIENST (parttime)

BAS FRISHERT

CTO / Eigenaar