Met Seguilo® Basic Telematics heeft u inzicht de posities van uw voertuigen

Ontdek de efficiëntie van kilometerregistratie met Seguilo® Basic Telematics - uw betrouwbare partner voor nauwkeurige en moeiteloze kilometerregistratie!

Vanaf slechts €11 per maand per voertuig, exclusief de eenmalige kosten voor de hardware, biedt Seguilo® Basic Telematics een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Met Seguilo® Basic Telematics wordt het bijhouden van kilometers een fluitje van een cent. U heeft de keuze tussen twee geavanceerde hardware-opties: onze professionele inbouwservice kan de benodigde hardware naadloos in uw voertuig integreren, of u kiest voor een handige tracker die gebruikmaakt van de OBDII-poort van uw voertuig. Beide opties zijn ontworpen om een sluitende registratie van elke gereden kilometer te garanderen.

Deze innovatieve oplossing biedt real-time tracking, waardoor u altijd een duidelijk overzicht heeft van de afgelegde routes, de gebruikte tijd en de gereden kilometers. Dit is niet alleen handig voor uw administratie, maar ook essentieel voor het naleven van fiscale regelgeving.

"Seguilo® Basic Telematics" is meer dan alleen een kilometerregistratiesysteem. Het helpt u ook bij het optimaliseren van het brandstofverbruik en het onderhoud van uw voertuigen, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat u zonder technische kennis aan de slag kunt.

Kies voor Seguilo® Basic Telematics en ervaar de voordelen van een geavanceerd, betrouwbaar en betaalbaar kilometerregistratiesysteem. Laat uw wagenpark efficiënter functioneren en bespaar kosten, terwijl u zich concentreert op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf. Stap nu over op "Seguilo® Basic Telematics" en zet de eerste stap naar een slimmere bedrijfsvoering!